Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
de Brimzen

Scouting de Brimzen is opgericht in 1986. Wij bieden activiteiten aan voor kinderen vanaf 6 jaar. De groep heeft ongeveer 125 leden, die onderverdeeld zijn over zeven leeftijdsgroepen, de zogenaamde speltakken. Er zijn ongeveer 25 vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor het programma, het gebouw, of bestuurlijk achter de schermen.

Pionieren

Bij de Brimzen ligt de nadruk bij de activiteiten vooral op buiten zijn en samenwerken. Er wordt aandacht besteed aan technieken, zoals pionieren (bouwwerken knopen van hout en touw), tochten lopen, vuurtje stoken en kamperen.

meer...

Het laatste nieuws
01 november 2017 Nachthike 25 nov. Geef je nu op voor de nachthike van 25 november. Eerst oefenen met de hiketechnieken? Dat kan! Zaterdagavond 4 november is er, net als vorig jaar, een avond voor alle ouders om de verschillende hiketechnieken onder de knie te krijgen! Check voor meer info de laatste Brimzenpost.
Geplaatst door: melle
Meer nieuws
Sponsoring

Koopt u wel eens online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst SponsorKliks te bezoeken! Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een commissie naar Scouting de Brimzen. U sponsort dus gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Poll
Ik doe mee met de nachthike
ja
nee


Resultaten