Welkom op de website van Scouting de Brimzen uit Buitenpost.
de Brimzen

Scouting de Brimzen is opgericht in 1986. Wij bieden activiteiten aan voor kinderen vanaf 6 jaar. De groep heeft ongeveer 125 leden, die onderverdeeld zijn over zeven leeftijdsgroepen, de zogenaamde speltakken. Er zijn ongeveer 25 vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor het programma, het gebouw, of bestuurlijk achter de schermen.

Pionieren

Bij de Brimzen ligt de nadruk bij de activiteiten vooral op buiten zijn en samenwerken. Er wordt aandacht besteed aan technieken, zoals pionieren (bouwwerken knopen van hout en touw), tochten lopen, vuurtje stoken en kamperen.

meer...

Het laatste nieuws
05 april 2016 Jubileumkamp 'De Brimzen' 30 jaar
Ben jij oud-lid van de Brimzen? Of heb je ooit leiding gegeven bij de Brimzen? Of ben je misschien bestuurslid geweest? Dan is dit bericht voor JOU!! Wij nodigen je uit voor een vette, lang gemiste scoutingervaring! Kom op zaterdag 7 mei 10.00 18.00 naar Schipborg en ontmoet ons op het Jubileumkamp van de Brimzen 30 jaar! Waar? Natuurkampeerterrein de Vledders te Schipborg Kosten? 7,50 p.p. inclusief activiteiten en eten Opgeven? Ja graag! Stuur even een mail en we sturen je meer informatie toe!
Geplaatst door: melle
Meer nieuws
Kiekje
Elke keer een andere foto, klik op de foto om de hele serie te bekijken.

Foto
Zomerkamp Junior Scouts

Overzicht van alle foto's.
Poll
Ik ga mee op jubileumkamp
Ja
Nee


Resultaten